WEIBANG - TUINMACHINES DE VOS

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WEIBANG

WEIBANG

Gazonmaaiers


Een mooi gazon moet je wekelijks maaien. Dit neemt tijd in beslag, maar met de juiste machine kan je dit een stuk sneller en aangenamer maken. Daarom heeft Weibang voor elk type ( grootte, recht, met veel perken en bomen) een gepaste machine. Bij Weibang hebben we een overvloed aan kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat met onze machines het maaien makkelijker gaat en ervoor zorgt dat je trots kan zijn op het geleverde werk en je nog meer kan genieten van je tuin.

Kies de juiste machine voor jouw gazon

Weibang heeft verschillende modellen in verschillende breedtes, zo kan je een machine kiezen die aan jouw behoeften voldoet.
Een eerste keuze die je kan maken is het type motor. Kies je voor een maaier met benzine motor of een maaier met elektrische motor.

Een tweede keuze is dan de maaibreedte van de grasmaaier. Deze keuze is afhankelijk van de te maaien oppervlakte.

Een derde keuze is het type maaier. Kies je voor een maaier met opvang of verkies
je een model met mulching, of moet ik regelmatig hoog gras maaien en kies ik voor een model met zijuitworp ? U ziet, dit kan een moeilijke keuze worden. Weibang maakt het je ook bij deze keuze makkelijk door enerzijds een mulchingkit, op bijna alle modellen, aan te bieden en anderzijds door 2 in1 (zijlozing en mulching) en 3 in1 (opvang, mulching en zijlozing) machines aan te bieden.


Weibang folder 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu google1c3d532c84505970.html